вторник, 6 июля 2010 г.

Амулет своїми руками

У понеділок на повний місяць купите за один раз, не торгуючись і не забираючи здачу, звичайну швейну голку і 3 котушки ниток - зелених, жовтих і червоних. Додому треба йти, ні з ким не розмовляючи, і навіть якщо побачите знайомого, зробіть вигляд, що не помітили його, і швиденько додому.

Там покупки покладіть на заздалегідь приготований білу хустку і помийте руки в холодній проточній воді. Потім збризніть святою водою голку з нитками і скажіть: «Тут лежите, обвикайтесь, від зла позбавляйтеся, світлом харчуйтеся. Саме ».

На сході сонця наступного дня наговорили на голку, взявши її правою рукою за вушко: «Шей, ший, мені, (своє ім'я), долю виший! Стібок за стібком, деньок за днинкою. Хай буде так ». А потім по черзі на нитки: «Пішла, купила, щоб була зі мною Сила. Для удачі, без будь-якої здачі. Хай буде так ».

Потім визначитеся, який талісман ви хотіли б цими нитками вишити. Ось варіанти:

  1. Змінити особисте життя (вийти заміж, одружитися) - дві переплітаються між собою свічки або два взаємопроникних один в одного кільця. Вишивають жовтими нитками.
  2. Хвилюють проблеми любові - три червоні троянди. Квіти червоні, зелені листя.
  3. Придбати або продати що-небудь - предмет купівлі-продажу. Використовуються на свій розсуд всі три кольори.
  4. Примирення - палісадник, кольору використовують за бажанням.
  5. Повернення боргу - мішок з грошима «на ніжках», що йде у напрямку до вас, всі три кольори.
  6. Щоб гроші були - той же мішок з грошима, що стоїть у вашому домі. Мішок - зелений, гроші жовті, місце, де він стоїть, - червоне.
  7. Покарати злого людини - червону стрілу, що летить у бік будь-якого зеленого плями.
  8. Щоб в дорозі бути цілим і неушкодженим - три колеса, відповідно вишиті трьома кольорами.
  9. Для здоров'я - червоне серце, оточене спочатку зеленим, а потім жовтим контуром.

Якщо ви у вишивці не сильні, то можете вишивати символами: Квадрат допомагає в праці, це емблема землі і природи, матеріальності. Для достатку вишейте на невеликому клаптику тканини бежевими або коричневими нитками і підшити з внутрішньої сторони гаманця. Трикутник - світанок. Нове починання буде успішним, якщо вишити червоними нитками у себе на хустинці і носити з собою. Коло - сонце, чаша, символ добробуту. Вишейте його блакитними нитками на доріжці з внутрішньої сторони і постеліть її в коридорі. Вишивка у вигляді букви «Ж» символізує дві фігури (спілка: шлюбний, діловий), це залежить від кольору. Діловий - помаранчевий, шлюбний - фіолетовий, синій. Можна вишити на тканині, яка вкривається меблі. Хвиляста лінія означає рівну, спокійне життя, допомагає знайти свій шлях. Можна вишити сріблястими нитками на внутрішній стороні косинки, шапочки. Спіраль - мудрість, інтуїція, просвітлення. Вишити бордовими нитками. Дивитися 10 хвилин розсіяним поглядом.

Цвіт вишиванки теж має значення. Червоний - починання; Помаранчевий - співпраця; Жовтий - радість, символ здоров'я і удачі; Зелений - практичність; Блакитний - зміни; Синій - відповідальність; Фіолетовий - віра; бежево-коричневий - успіх; Пастельні тони - завершення; Чорний, білий, або перлово -сірий - інтуїція; Червоно-коричневий, жовтувато-коричневий - велич; Коричневий з синім - щаслива дорога і ясне сонце;

Розміри талісмана значення не мають. Його можна повісити на стінку, скласти і носити при собі, або класти ночами під подушку або ліжко по проекції вашої голови. Обереги людині вишивати на одязі. Для будинку можна прикрасити скатертини і рушники. Вишивки врівноважують психічний стан, йде концентрація духовних сил. Вишивка - такий магічний прийом, коли ви вкладаєте свою уяву у візерунки, представляючи кінцевий підсумок.

Вишивати слід уважно, вважаючи стежки: для добра вони повинні бути парними на кожному малюнку, для зла - непарну кількість разів. І ще неодмінна умова: одного разу вдетой в голку ниткою потрібно обов'язково вишити розпочатий малюнок (по крайней мере один колір), але якщо не вистачить її хоча б на один стібок або вузлик, вважайте, що магічної цінності дана вишивка не має. Тоді задумайтеся, а чи все ви робите правильно, чисті чи ваші помисли? Якщо ні - краще зупинитися

Отже, талісман виготовлений, але це зовсім не означає, що можна сидіти і чекати, коли ваша проблема вирішиться сама по собі. Цей ритуал дає вам додаткові вібрації в тому енергетичному коридорі, в якому ви дієте для досягнення поставленої мети. Тому ви просто в даному випадку повинні активізувати свої дії в заданому самому собі напрямку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий